Hele bilgisayar denen icatı o kadar eleştirip şimdi de başından kalmamak herkesi şaşırttığı gibi en çok da beni şaşırtıyor.
Malzemeler
1 adet sade pandispanya keki
1 adet kakaolu pandispanya keki
Kreması için
2 bardak süt
2 kaşık un
Bitter çikolata
Çikolatalı kremşanti
Yapılışı
- Pandispanya kekleri önce bir çorba kase yardımı ile sivri uçlu bir bıçakla yuvarlak şekilde şekildeki gibi kesilir.
- Sonra büyük boy bir tabak yardımıyla yine şekildeki gibi daha büyük bir halka çıkarılır.
- halkalar bir kakaolu bir sade olcak şekilde iç içe geçirilir
- Sonra süt ve un karıştırılarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir
- Sonra içine bitter çikolata katılıp güzelce karıştırılır
- Krema soğuduktan sonra içine kremşanti ve yarım bardak süt koyularak iyice mixser ile çırpılır
- İç içe geçirdiğimiz pandispanyanın üzerine hazırlanan krema sürülür
- Sonra kakaolu pandispanyanın üzerine sade pandispanya gelecek şekilde diğer iç içe geçmiş pandispanya koyulur
- Üzerine geri kalan pandispanya sürülür
- Pastayı kendi istediğiniz gibi ya da benim gibi üzerine damla çikolata ve kakao serperek süsleyebilirsiniz.
- Pastayı ben iki katlı yaptım.İsterseniz siz dört katlı yapabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder